fredag, januari 02, 2009

Jag vill också ha hål i väggen!

Våra vänner Antonia och Niklas håller för fullt på att iordningställa dottern Isabellas rum. Hon fyllde precis 1 år i December och det är dags för rummet att börja användas. Dessa tu är gudomliga när det gäller att bygga om och förbättra/försnygga, de har nämligen en stor villa de fixar med. Senaste nytt i morse var vita väggar och en rosa fondvägg. Dessutom har Niklas satt in en öppning med ram runt i en mellanvägg mot snedtaket, så Bella ska få en egen koja/kiosk! Vilken dröm för en unge! :-) Hoppas de låter mig visa lite bilder sen.. :-)
Vår doppresent slash. inflyttningspresent är en tavla från Isa.nu - hon är grym, och har en riktigt fin elefanttavla med barnets födelsedetaljer på. Har visat Antonia, och hon ska se om Niklas godkänner. :-)

Jag dras med av deras entusiasm och vill genast inreda Floras rum. Bara det att hennes hårt arbetande far huserar där just nu, och han verkar ha större behov av god nattsömn än av barnsliga tapeter och gardiner och en barnsäng. Får samla inspiration lite till och se tiden an. Bah.

Inga kommentarer: