onsdag, juni 04, 2008

Ultraljud och Fossing

Igår var vi på återbesök på Ultragyn Odenplan för att bebisens tillväxt och hals skulle kontrolleras. Trodde jag skulle vara nervösare än vad jag var när vi väl kom dit, men det kändes bra att bebisen har varit så livlig och sparkar 20 gånger om dagen. Då kan den inte vara jätte klen iaf. Undersökningen gick bra och vi fick titta jätte länge på en egen monitor i taket. Bebisen har vuxit som den ska, och med den har även struman/halsen vuxit, och hon trodde att det såg ut att vara proportionerligt, alltså att tillståndet inte hade förvärrats, men heller inte gått tillbaka.
Läkaren hade svårt att få bra bilder och ens hitta bebisen, för den flyttade sig hela tiden och sparkade konstant. Så klart när någon som inte är mamma eller pappa petar en i sidan hela tiden! :-) Jag är stolt över vår lilla kick-boxare!

Vi kände sist vi var där att vi ville veta om det var en flicka eller pojke vi väntar, speciellt när det visade sig att den kanske inte mår helt bra. Men igår glömde vi alldeles bort att fråga, så vi vet fortfarande inte. Läkaren sa förra gången att de sett könet, och att vi får fråga om vi vill, men jag tror att det lutar åt att vänta tills den lill* behagar titta ut.

Man får betala 50:- för att få med sig en bild hem, så det bad vi om, men hon hade så svårt att få bebisen att visa ansiktet i profil, så vi fick en bild på en del av kroppen som man såg desto mer... En fossing. Med stor stortå. :-)

Längtar efter den lill*!

Inga kommentarer: